websiteman.nl | wat is er nieuw?

[ ] [ Tags: webdesign, css3, html5, nieuw, websiteman ]

Het zal onze klanten vast niet ontgaan zijn dat de site van websiteman geheel vernieuwd is. En daar waren we wel aan toe. De afgelopen tijd is ons bedrijf aardig gegroeid. We hebben veel nieuwe klanten mogen verwelkomen en daardoor ook reden gezien extra mensen aan te trekken. Daarnaast zijn er veel nieuwe ontwikkelingen die we graag laten zien in onze eigen site. Ook onze site is natuurlijk ons online visitekaartje

websiteman vorige siteDit is alweer de derde versie van de websiteman-site. De vorige was al een hele verbetering ten opzichte van de eerste editie. Met de tweede site is tevens onze nieuwe huisstijl geïntroduceerd, waaronder het geheel vernieuwde logo. De site was duidelijk, to-the-point en makkelijk om in te navigeren. Gelijk helder wat het websiteman-systeem inhoud. 

Echter, tijden veranderen. Er komen nieuwe technieken beschikbaar, onder andere door betere browsers en om gevonden te blijven worden op internet moesten ook wij meegaan met de ontwikkelingen. Regelmatig verse content is eenvoudig mogelijk met ons eigen systeem en dat hebben we in de nieuwe site gestalte gegeven met uitgebreider nieuws, Twitter en een heus weblog. Interessant voor onze bezoekers en klanten, dus ook voor zoekmachines

Op het gebied van internettechniek zijn de grootste vooruitgangen op dit moment de ontwikkelingen met html5 en css3, waar we op deze site veelvuldig gebruik van hebben gemaakt. Als het goed is merk je daar als bezoeker weinig van, maar de voordelen zitten 'm voornamelijk in minder code, dus beter leesbaar voor zoekmachines. En, wij kunnen veel makkelijker de boel stylen of zelfs animaties toevoegen. Bekijk de site maar eens met deze of deze browser, dan valt je gelijk de subtiele animaties op in het menu, footer en de portfolio op de startpagina. Helaas wordt nog niet alles ondersteund in alle browsers, maar langzamerhand komen we er wel (gebruikers van Internet Explorer 6 worden sterk aangeraden hun browser te upgraden!). 

websiteman | gewoon vernieuwd

Uiteraard zullen we bezig blijven met het verbeteren van onze site. Met z'n allen houden we de ontwikkelingen goed in de gaten. Wat er op deze site kan, kan er ook op jouw site! Een voordeel van ons systeem is dat we makkelijk een nieuw design kunnen toevoegen aan elke site en omdat we niet werken met programma's die een template voor ons genereren maar alles zelf schrijven, blijven we flexibel en kunnen nieuwe technieken zo toegepast worden. 

Wil Stutterheim