Nieuwsbrief

Uw eigen nieuwsbrieven versturen en beheren

In contact blijven met uw gebruikers kan tot meer omzet leiden. De nieuwsbriefmodule stelt u eenvoudig in staat een bericht op te stellen en met één klik naar al uw gebruikers te versturen.

De nieuwsbriefmodule bevat alle functies om een nieuwsbrief in stappen op te maken, tussendoor op te slaan, te versturen naar de leden en de reeds verstuurde nieuwsbrieven op overzichtelijke wijze via de website toegankelijk te maken. Gebruikers kunnen zich te allen tijde in- en uitschrijven via de website. Het importeren van bestaande adreslijsten en het exporteren van de huidige lijst e-mailadressen behoort tot de mogelijkheden.

Wij zullen in overleg een ontwerp van de nieuwsbrief maken passend bij uw website. Voor dit ontwerp rekenen wij eenmalige ontwerpkosten van 50 euro.

Kosten

De kosten voor deze module zijn vanaf eenmalig € 50,- en maandelijks € 7,50.

Voorbeeld

Scrap it and Wrap it

Scrap It & Wrap It is een informatieve site en webwinkel over het fenomeen 'scrapbooking': het maken van een creatief plakboek.

Scrap It & Wrap It voegt op zeer regelmatige basis nieuwe producten toe aan de webwinkel. Om gebruikers betrokken te houden en direct kennis te laten maken met deze nieuwe producten, wordt periodiek aan alle geïnteresseerden een nieuwsbrief gestuurd met foto's en informatie betreffende de nieuwe producten.

Bezoek de website van Scrap it and Wrap it