Contact

Ontvang eenvoudig berichten van bezoekers

Laat bezoekers een kort en duidelijk formulier invullen waarvan u de inhoud vervolgens per e-mail ontvangt. De drempel om te reageren is op die manier voor bezoekers zo laag mogelijk en u loopt geen risico op spamberichten!

Het contactformulier is naar eigen wens aan te passen, u kunt opgeven welke velden u wel en niet wilt tonen. Uiteraard is ook op te geven welke velden verplicht zijn. Gebruikers krijgen bij het invullen van het formulier tips over de juiste inhoud en het geheel wordt per e-mail aan u en de gebruiker van het formulier verstuurd. Vervolgens kunt u op dit bericht antwoorden in uw e-mailprogramma zoals u gewend bent.

Kosten

De kosten voor deze module zijn vanaf eenmalig € 0,- en maandelijks € 0,-.

Voorbeeld

Stiching Kansen voor Oeganda

Stichting Kansen voor Oeganda ondersteunt projecten in de hoofdstad van Oeganda. De projecten bieden directe medische hulp aan HIV-geïnfecteerde gezinnen, geven voorlichting en bieden thuiszorg.

Stichting Kansen voor Oeganda gebruikt het contactformulier om eventuele vragen over de stichting binnen te krijgen via e-mail en op gebruikelijke wijze te kunnen beantwoorden.

Bezoek de website van Stiching Kansen voor Oeganda