Formulier

Structureer en beheer formulieren in een handomdraai

De formuliermodule stelt u in staat om op gebruiksvriendelijke wijze een formulier geheel naar wens samen te stellen.

U heeft de volledige controle over het formulier. Maak blokken aan en voeg elementen zoals tekstvelden, keuzevakjes en bestanden eraan toe, precies in de volgorde zoals u zou willen. Laat bezoekers vervolgens het formulier invullen en ontvang alle resultaten op overzichtelijke wijze per e-mail. Alle inzendingen zijn ook nog te beheren en te exporteren naar Excel. De mogelijkheden zijn eindeloos, zoals een ondersteuningsformulier of een enquête. Per formulier is de lay-out te wijzigen.

De formuliermodule is prachtig inzetbaar voor bijvoorbeeld een weblog, waarbij per item bijvoorbeeld de datum, auteur, titel, afbeelding en bericht is op te geven. De items zijn vervolgens te tonen geheel in de stijl van uw website.

Per formulier rekenen wij € 2,50 per maand, met een maximum van 15 euro per maand. Voor slechts 15 euro per maand beheert u dus een onbeperkt aantal dynamische formulieren!

Kosten

De kosten voor deze module zijn vanaf eenmalig € 0,- en maandelijks € 2,50.

Voorbeeld

Promango

Promango is een nieuwe hippe leverancier van computeraccessoires. Promango gebruikt de formuliermodule om op gestandaardiseerde wijze berichten te ontvangen van gebruikers. Doordat alle berichten via het opgemaakte formulier ingevuld worden, is elk bericht voorzien van alle benodigde informatie, zoals welk type product is gebruikt.

Bezoek de website van Promango