Ons totaalpakket

Dit abonnement is het alternatief voor een grote eenmalige investering

  • Als klant hoeft u geen eenmalige hoge investering te doen, maar betaalt u een klein bedrag per kwartaal, halfjaar of jaar. Door onze minimale contractduur van slechts drie maanden loopt u geen onnodig hoge financiële risico's.
  • Wij bieden continu goede service en ondersteuning. Indien u een eenmalig bedrag betaalt aan een webontwikkelaar, dan heeft deze na de initiële aankoop weinig motivatie om u verder nog service te bieden.
  • Webtechnologieën blijven zich voortdurend ontwikkelen. Wanneer u eenmalig een systeem afneemt, dan krijgt u niet direct de updates die zorgen dat uw website bij de tijd blijft. Door bij Websiteman een abonnement af te nemen, geniet uw website van alle updates die wij doorvoeren. Zou u deze updates niet krijgen, dan is de kans klein dat uw website over een jaar of vijf nog flexibel genoeg is om te voldoen aan de nieuwe wensen die u heeft bij de invulling van uw website.
  • Mocht u in de toekomst een uitbreiding wensen voor uw website, dan kunnen wij dit eenvoudig integreren. Dit kunnen zowel gratis als betaalde uitbreidingen zijn.
  • Het betrouwbaar en snel beschikbaar maken van uw website op het internet vereist veel technische kennis over serverhardware en -software inclusief de configuratie en het onderhoud daarvan. Door het systeem op onze servers te gebruiken, verzekert u zichzelf ervan dat alles goed samenwerkt en altijd beschikbaar is voor uw klanten. Het Websiteman-systeem draait momenteel op meerdere servers en is zo ingedeeld dat uitval van één server direct wordt overgenomen door de ander. Tevens krijgen onze technici direct een sms bij problemen en maken we dagelijks een volledige back-up van het gehele systeem. Hiermee kunnen we een uptime, het deel van de tijd dat de website voor bezoekers toegankelijk is, van minstens 99,9% garanderen. In 2010 was de uptime 99,98%, dat neerkomt op ongeveer drie uur aan gepland onderhoud.